Labels

Acne treft meestal tieners en kan psychologische gevolgen voor degenen die het ervaren veroorzaken

 Acne treft meestal tieners en kan psychologische gevolgen voor degenen die het ervaren veroorzaken .

Acne is door het veroorzaakt door overmatige productie van talg door de talgklieren worden veroorzaakt door hormonale onbalans .

Naast de verschillende behandelingen die bekend zijn , sommige mensen geloven dat alternatieve behandelingen zoals acupunctuur ook kan verlichten acne .

Wat is acupunctuur ?

Acupunctuur is een alternatieve healing therapie die is ontstaan ​​in China en is geoefend voor eeuwen voor de behandeling van verschillende kwalen .

Acupunctuur het invoegen dunne naalden in bepaalde delen van het lichaam om de stroom van energie door het orgaan te vergemakkelijken .

Voorstanders van acupunctuur dat " chi " of levensenergie moet ongehinderd door het hele lichaam .

Elke keer dat de doorstroming van chi geblokkeerd is , zal de circulatie van levensenergie ook verstoord dat een persoon vatbaar voor allerlei ziekten te maken .

Het belangrijkste doel van acupunctuur is het gebrek aan evenwicht tussen de twee soorten tegengestelde energiestroom of ook wel ' yin ' en 'dat' te corrigeren .

Dus , acupunctuur is een holistische benadering die tracht te vinden en behandelen van de oorzaak van een ziekte of aandoening .

Acupunctuur voor de behandeling van acne

Kan acupunctuur helpen bij de behandeling en vermindering van acne ?
Of acupunctuur is een veilige methode om acne onder controle ?
In de context van acupunctuur , acne ontstaan ​​als gevolg van accumulatie van warmte en vochtigheid .
Terwijl de warmte wordt verondersteld om de ontsteking te veroorzaken , wordt vocht verondersteld te leiden tot stagnatie .
Warmteaccumulatie in de maag route wordt verondersteld acne op het voorhoofd en rond de neus , terwijl de warmte in de buikholte veroorzaken acne rond de mond .

Acne wordt ook verondersteld om ontstaan ​​wanneer een persoon ervaart emotionele instabiliteit .

Consumptie van vette of gekruid voedsel kan ook leiden tot de ophoping van vocht die acne veroorzaakt .

Auricular acupunctuur acupunctuur behandeling methode wordt beschouwd als de meest effectieve manier om acne te behandelen zijn.

Deze werkwijze omvat de stimulatie van acupunctuurpunten in het oor .

Geloofde dat het plaatsen van naalden op punten op het oor te helpen verdrijven warmte en vocht ophoping en dus sprak blokkades te verwijderen in de stroom van energie .

Het moet echter duidelijk zijn dat er geen sterke wetenschappelijke aanwijzingen dat zegt acupunctuur een positief effect heeft bij de behandeling van acne .

Voor degenen onder u die nog willen acupunctuur proberen , is het raadzaam om alleen een bezoek aan een erkende en ervaren acupuncturist .

Uiteindelijk wordt de effectiviteit van acupunctuur nog steeds grotendeels gebaseerd op vertrouwen. Als je gelooft in de effecten van alternatieve geneeswijzen , kunt u proberen acupunctuur om het probleem van acne aan te pakken .