Labels

Overwinnen Stress met acupunctuur

Big city life is moeilijk zonder het te beseffen dwingen zijn burgers te concurreren . Uitdagende omstandigheden en de concurrentie maakt mensen stress die uiteindelijk kan leiden tot het ontstaan ​​van verschillende ziekten , van mild tot ernstig die lijken zoals hartziekten en kanker .

Het werd gevoeld door Putu Oka Sukanta acupuncturist die begonnen met het ontvangen van een veel patiënten met verschillende ziekten door het veroorzaakt door stress .

" Patiënten die om mijn plaats te komen met een verscheidenheid aan klachten , maar zodra gesorteerde volgorde is blijkbaar de oorzaak van ongemak op de werkplek , is er teleurstelling , een gevoel van onderdrukking door het werk en de omgeving", aldus Putu Oka Sukanta bij elkaar op zijn kliniek in City News Rawamangun op woensdag .

Patiënten met een verscheidenheid aan klachten die niet zou willen om het bekend te maken aan Putu . Tenminste , als het eerste bezoek moet de patiënt staat om de ziekte , symptomen , en vroeg Omdat patiënten die lijden aan de ziekte te openen .

Daarom , als de patiënt weigert om het probleem te vertellen , dan is Putu ook terughoudend om te helpen genezen patiënten . Want voor Putu , zowel medische en traditionele geneeskunde , en de behandeling van alle vormen , zal niet in staat zijn om de patiënt te genezen als de oorzaak van de ziekte is onbekend.

In feite , Putu aangedrongen op proberen problemen bij eerste bezoek van de patiënt te openen . Hoewel , er zijn ook enkele nieuwe patiënt bekend waarom de volgende bezoek . Zoals de patiënt die lijdt aan migraine pijn elke dag voor 08:00 .
Het blijkt dat de patiënt een probleem in het kantoor, zodat hij altijd gevoeld Aarzelend te gaan naar het kantoor . Toen hij dacht aan het verlaten of niet , zijn hoofd duizelig . Maar toen hij de beslissing had genomen , zijn hoofdpijn verdween , zei Putu .

Dingen als deze moeten worden begrepen wanneer het zien van patiënten klinilmya . Als de wortel van het probleem bekend is , zal Putu opties voor patiënten te verstrekken aan de vorm van behandeling die hen zal dijalaiii kiezen . -

Wees niet verbaasd als nieuwe Patiënten kunnen 15 tot 30 minuten in zijn kantoor . Putu zal voldoende tijd voor de patiënt en de ziekte kan het probleem te onthullen. In feite zou Putu patiënten te stimuleren om dingen te bespreken buiten het probleem ziekte .

Bij drie keer per week verstrekken acupunctuur behandeling , Putu niet geven een tijdschema op zijn Patiënten sterven . Hij zal je keuzes Volgens de behoeften en mogelijkheden van de patiënten . Daarnaast bleef hij uitleggen dat , in theorie , mogelijke behandeling van patiënten drie maal per week .

"Ik weet het niet helpen het probleem van de behandeling van de patiënt op te lossen als de ingestelde tijd . Maar ik toch aanraden drie keer per week en de beslissing is in handen van patiënten . Altijd gegeven Leeway en hij heeft tijd tot het moment van de behandeling te beslissen , "zei Putu Oka .

Zelfs voor mensen die een zeer diepe woonplaats buiten Jakarta , de vader van dit kind zal referenties zijn collega- acupuncturist die in dezelfde stad met de patiënt . Voor Putu , de patiënt krijgt Beslissen Speling in hun eigen toekomstige behandeling , dan kan het helpen patiënten omgaan met het probleem .

Want na al , de patiënt heeft nog steeds de beperkingen van tijd of materiaal dat maakt ze nodig hebben om hun eigen behandeling bepalen .

Er zijn ook patiënten die aangeraden medicijnen elke dag wanneer de toestand van de aandoening die intensieve zorg. Ook wordt aan de patiënt teruggegeven . ( Wartakota - Wik ) Putu Oka Sukanta Jalan Balai Pustaka I Nr . 8 Oost Jakarta Rawamangun tel : 021-4891938 .