Labels

Hypertensie: Acupunctuur voor de behandeling van hoge bloeddruk


 

 Hoge bloeddruk of hypertensie is een gezondheidsprobleem dat vooral op veroorzaakt door stressvolle levensstijl .

Dit gezondheidstoestand is ook geassocieerd met zwaarlijvigheid , veroudering , roken , alcoholisme , en bepaalde ziekten zoals diabetes of nierziekte .

Mensen met een hoge bloeddruk ervaren een verscheidenheid aan symptomen , zoals kortademigheid , hoofdpijn , misselijkheid , vermoeidheid , rusteloosheid en wazig zien .

Hoge bloeddruk is een ongecontroleerde diverse veroorzaken complicaties zoals een hartaanval , beroerte, nierfalen , metabool syndroom , en het verlies van het gezichtsvermogen .

Hoge bloeddruk kan worden behandeld met een verscheidenheid van behandelingsmogelijkheden .

Vaak voorgeschreven hypertensiedrug Potentieel bepaalde bijwerkingen op lange termijn veroorzaken .

Daarom kan een hoge bloeddruk Patiënten kiezen verschillende methoden van alternatieve geneeskunde om zijn aandoening te genezen .

Onder de verschillende alternatieve behandelingen , wordt acupunctuur Beschouwd als een van de effectieve manieren om hypertensie te behandelen .

Acupunctuur voor hoge bloeddruk

Acupunctuur is een methode van de Chinese geneeskunde voor Welkom bij Thunderbird jaar - oud .

In de techniek van acupunctuur wordt een kleine naald via de huid op bepaalde diepten verschillende plaatsen van het lichaam .



Mensen hebben ongeveer 2000 acupunctuurpunten gerelateerd aan verschillende helende eigenschappen .

Acupunctuur is bekend dat een verscheidenheid van ziekten en aandoeningen zoals slapeloosheid , hoofdpijn , stress , gewrichtspijn , artrose , diabetes , migraine , astma , en hypertensie .

Volgens een verslag van een studie , kan acupunctuur de bloeddruk verlagen door het blokkeren van beta - acceptor sympathische zenuwen door het stimuleren van adrenaline - angiotensine systeem .

Acupunctuur behandeling in combinatie met elektrische stimulatie , ook wel bekend als electro - acupunctuur , geloofde effectief in het verlagen van hoge bloeddruk .

In deze werkwijze wordt een kleine naald in verschillende delen van het lichaam, zoals benen , armen en polsen .

Laagfrequente elektrische stroom wordt vervolgens door de naald . Acupunctuurnaalden kunnen alleen worden toegepast op een maximum van 30 minuten bij een therapiesessie .

Punctienaald gecombineerd met een elektrische stroom aan bepaalde chemicaliën in de hersenen te reduceren prikkelende reactie van het hart te stimuleren .

Dit op zijn beurt bijdraagt ​​tot het verminderen hartactiviteit en zuurstofverbruik , roomates Beduidend verlaagt hoge bloeddruk .

Acupunctuur helpt ook Reguleren algemene functie van het lichaam , roomates veroorzaakt een daling van de bloeddruk tot een gezond niveau .

Acupunctuur helpt ook het verminderen van stress en hebben een kalmerend effect , roomates op zijn beurt helpt om een hoge bloeddruk te verlagen .

Om de veiligheid te garanderen , moeten acupunctuur therapie worden uitgevoerd door een gecertificeerde acupuncturist en ervaren .