Labels

Get Rid van hoofd pijn met acupunctuur

Als u regelmatig aangevallen hoofdpijn , maar het onderzoek van een arts vond geen afwijkingen of infecties , kan je lijden aan primaire hoofdpijn . Uit de gegevens bleek 95 procent van de patiƫnten die komen in Vanwege klachten van hoofdpijn Leed een middel om primaire hoofdpijn is niet door de veroorzaakte tumor of andere ernstige medische problemen .

Volgens de traditionele Chinese geneeskunde , is de belangrijkste oorzaak van hoofdpijn meestal geassocieerd met psychologische factoren , emotionele factoren, zoals fysieke of teveel werkdruk. Verkeerde voeding , overmatig seksuele activiteit , Erfelijkheid en ook vaak rassen in de nabijheid kan ook leiden tot hoofdpijn .

" Pijn ontstaan ​​door het veroorzaakt voornamelijk te wijten aan de stroom van energie of chi is niet glad . Vaak vinden daarom mensen die nog steeds voelen de pijn , hoewel de x - stralen en medisch onderzoek toonde geen problemen . Doet zich voor wanneer het orgel Dit is goed materiaal , maar zijn functie is lelijk , "zei Michael Fang , acupuncturist Tirtayu Healing Center van Jakarta .

Helende acupunctuur stijl niet alleen te maken met de symptomen of de sectie " shoot straight " die aanleiding gaf tot pijn of andere klachten . "Omgaan met het principe van yin en de balans . Techniek Acupunctuur heeft tot doel de chi circulatie evenwicht te brengen, " zei Michael .

In het licht van de acupunctuur , elke gekoppelde orgaan , het orgaan van de massieve en holle organen . Bijvoorbeeld lever orgaan is gekoppeld aan de galblaas , de nieren met de blaas , het hart van de dunne darm , de dikke darm , long, milt en de maag .

" Workload kan fysiek verwonden de milt en nieren yin energie . Nier yin tekort kan leiden tot hoofdpijn roomates uiteindelijk uitgegroeid tot een uitgebreide migraine langs de galblaas meridiaan , " zei Michael gewezen .

Bij overmatige seksuele activiteit , de nieren niet voldoende energie en tijd om sperma dat lever orgaan ( nier orgaan dat wordt beschouwd kind ) kunnen veroorzaken vermoeidheid en hoofdpijn triggers produceren .
Daarom is volgens de man die ook een expert Traditionele Chinese Geneeskunde ( TCM ) , bij de behandeling van patiƫnten die lijden aan hoofdpijn in het voorhoofd , de naalden zal niet worden geplakt op het voorhoofd , maar andere delen van de voet . " In principe is al het acupunctuurpunt zal door het hoofd zo veel acupunctuur therapie niet in het hoofd is geplaatst , " voegde hij eraan toe .

Behandeling met acupunctuur uitgevoerd in een reeks bestaande uit 12 aankomsttijden . Toch zijn veel niet voltooit behandeling Patient serie Omdat Het voelde al de symptomen verdwenen zijn .

Er werd ook gevoeld Hani , een vrouw die lijdt aan hoogtevrees is slechts de helft van de reeks onderging therapie maar stoppen Vanwege zijn ziekte verdwenen . Regelmatig Eerder nam hij medicijnen van een arts , maar had geen verbetering laten zien . " Na 2 weken van het doen van acupunctuur nu heb ik geen terugkerende vertigo . Verschillende andere klachten verdwijnen , " zei de moeder van twee kinderen .

Legt Michael , hoofdpijn meestal niet veroorzaakt door een ding , maar gepaard gaan met andere symptomen . In het geval van Hani , vond hij een verstoring in de lever orgel , veroorzaken menstruatiepijn of frequente verstikking .

Om genezing te optimaliseren , meestal Michael beveelt ook zijn patienten om kruidengeneeskunde te nemen van China . "De combinatie van acupunctuur en kruidengeneeskunde is erg goed , " zei hij . Toch Michael verantwoorden alle ziekten kunnen worden behandeld met een hoofdpijn acupunctuur .

" Ziekte tumoren in het hoofd , bloeding of infectie kan niet worden overwonnen met acupunctuur , moeten medische behandeling te ondergaan . En dat is ongeneeslijke ziekten door het veroorzaakt meer stress of psychologische factoren , " zei Fang Clinic eigenaar in dit Cibubur aantallen .