Labels

Gezondheid Tips: Acupunctuur therapie voor de behandeling van Tinnitus

Tinnitus Doet zich voor wanneer een persoon hoort rinkelen , statisch of memekikan geluid in een of beide oren .

Dit kan alleen gebeuren tijdens gonzende of het kan een continue basis.

Tinnitus kan optreden als gevolg van blootstelling aan hard geluid , veroudering , werken te hard op de lange termijn , of nierproblemen .

Acupunctuur kan tinnitus te behandelen met behulp van zeer fijne naalden worden ingebracht in punten qi ( energie ) op het lichaam .

Tinnitus behandeling met acupunctuur methode verschillende resultaten voor elke persoon , afhankelijk van de leeftijd en conditie van de patiënt , alsmede de duur van tinnitus geleden heeft .

nier

In acupunctuur wordt aangenomen dat de nier is aangesloten op het oor . Dus , als de voorwaarden van verminderde nier-of verzwakt, dan is het gehoor kan ook worden beïnvloed .

Hart en Longen

Het hart kan ook worden geassocieerd met het optreden van tinnitus . In acupunctuur wordt aangenomen dat tussen het hart en de geest er een relatie .

Zwakke conditie of problemen met de bloedtoevoer naar het hart hart kan het oor beïnvloeden .

Bovendien worden de longen ook verondersteld om het orgaan dat is verbonden met het oor en kan een focus van acupunctuur behandeling voor tinnitus zijn .

sputum

Sputum kan worden geassocieerd met tinnitus Want het kan het hoofd verstoppen en Affect horen .

Yin / Yang

Acupuncturist kan het evenwicht van yin en die in het lichaam te verkennen . ' Yin ' in het lichaam wordt vertegenwoordigd met een vloeistof , zoals bloed of slijm , en ' die ' gekoppeld aan het spijsverteringsstelsel.

Punt Acupunctuur voor Tinnitus behandeling

Er zijn negen acupunctuurpunten die kunnen worden gebruikt voor de behandeling van tinnitus roomates is verbonden met de nieren .

Er zijn zeven acupunctuurpunten die zijn aangesloten bij het ​​hart van roomates wordt gebruikt door acupuncturisten om tinnitus te behandelen , en de 11 punten die de longen en het gehoor verbinden .

Daarnaast zijn er 11 punten op het lichaam verbonden sputum dat bruikbaar is als een punt van acupunctuur behandeling van tinnitus .

Niet alle acupunctuurpunten worden gebruikt , zoals zal worden speci gekozen op basis van de toestand en bij de individuele patiënt .

Ongeacht het voorgaande , raden we u aan eerst overleggen met uw arts voordat u een andere behandeling als u een ernstige gezondheidsproblemen, zoals tinnitus .