Labels

Acupunctuur Tips: 10 Voordelen en Gezondheid Voordelen van acupunctuur

Is het waar acupunctuur ( acupunctuur ) kan de ziekte te genezen ?
Studies tonen aan dat acupunctuur is gunstig verlichten sommige ziekten .
In het algemeen kan acupunctuur ziekten zoals angina , depressie , onvruchtbaarheid , hoofdpijn , en meer behandelen .
Hier is een beschrijving van de ziekte die kan worden genezen door acupunctuur :

1 . angina

Angina pectoris wordt gekenmerkt door pijn in de borst of hart . Studies tonen aan dat angina pectoris kan worden genezen met behulp van elektro - acupunctuur .

Met behulp van een paar elektro - acupunctuur naald op de accu om elektrische impulsen die kunnen worden gebruikt om patiënten met angina helpen creëren .

2 . evenwichtsstoornissen

Een studie toonde aan dat patiënten met evenwichtsstoornissen Toonde positieve vooruitgang na het krijgen acupunctuur therapie . Echter , meer onderzoek moet worden gedaan om deze bewering te staven .

3 . Carpaal tunnel syndroom ( CTS )

Patiënten met CTS ervaren pijn in de handen en vingers . CTS is het gevolg van veel dingen, zoals frequent tillen van zware voorwerpen , of druk op de pols te wijten aan te veel gebruik van een toetsenbord of muis .

Studies tonen aan dat mensen met CTS Toonde vermindering van pijn na het ondergaan van acupunctuur .

4 . Ochtendmisselijkheid

Het wordt meestal ervaren door zwangere vrouwen , vooral in de vroege stadia van de zwangerschap . Vele studies hebben aangetoond dat acupunctuur een effectieve methode voor het verminderen van deze symptomen .

5 . epicondylitis

Epicondylitis tenniselleboog is ook bekend als het begin van pijn in de elleboog . Acupunctuur wordt regelmatig gedaan kan helpen verlichten deze aandoening .

6 . Afvallen

Acupunctuur kan iedereen die wil om slank te helpen . Acupunctuur werkt door het onderdrukken van de eetlust , zodat kan het ideale lichaamsgewicht te bereiken .

7 . depressie

Patiënten met een depressie kan maken - gebruik van acupunctuur om de symptomen die gepaard gaan met deze aandoening te behandelen . Acupunctuur niet alleen de behandeling van de symptomen van depressie , maar maakt ook antidepressiva efficiënter werken .

8 . Onvruchtbaarheid ( infertiliteit )

Verschillende studies hebben aangetoond positieve resultaten die acupunctuur sperma kwaliteit en afwerking kunnen verbeteren . Zorg ervoor dat de therapie wordt uitgevoerd door een gecertificeerd acupuncturist , en opgeleid voor een optimaal resultaat .

9 . hypertensie

Veel studies laten zien hoe de hypertensieve patiënten vertoonden verbetering na behandeling met acupunctuur .

Zo kunnen mensen met een hoge bloeddruk acupunctuur Beschouw als een alternatieve behandeling .

10 . hoofdpijn

Talrijke studies hebben aangetoond dat acupunctuur chronische hoofdpijn zoals migraine kunnen verlichten . Raadpleeg uw arts voordat u deze therapie .