Labels

Acupunctuur verminderen menstruatiepijn

We weten dat de menstruatie vaak gepaard met een verscheidenheid van klachten, vooral menstruatiepijn. Volgens een review van 27 studies, onderzoekers uit Zuid-Korea heeft verklaard dat acupunctuur is zeer effectief tegen menstruatiepijn.

In het British Journal of Obstetrie en Gynaecologie, de onderzoekers merkten op dat er heel overtuigend bewijs dat acupunctuur effectief is voor buikkrampen vanwege premenstruele symptomen. Naast doeltreffender is acupunctuur overwogen ook minder bijwerkingen dan geneesmiddelen.

Premenstrueel syndroom (PMS) is een set van symptomen, zowel fysiek als emotioneel, wordt roomates ervaren door vrouwen voor de menstruatie. De voorkomende symptomen zijn ervaren gewrichtspijn of spierpijn, buikkrampen, duizeligheid, vermoeidheid, tot meer gevoelige of prikkelbaar.

In het algemeen zal de arts pijnstillers geven, hoewel sommige studies de aanwezigheid van lange-termijn bijwerkingen op het gebruik van deze middelen.

In het onderzoek uitgevoerd door experts uit Zuid-Korea, 27 studies waarbij 3000 vrouwen Onderzocht. Deze vrouwen doen een alternatieve methode om de symptomen van PMS, met inbegrip van acupunctuur te verminderen.

Methode is eigenlijk acupunctuur is gericht op het evenwicht van yin en die te herstellen. Technisch gezien zal de therapeut een naald gezet in de punten op het lichaam die zijn opgenomen in de "energie-lijn".

Volgens de analyse van het onderzoeksteam van Kyung Hee Medical Center, Patiƫnten die last hebben van menstruatiepijn Toegelaten klagen van pijn die ze sterk verminderd na acupunctuur Vergeleken met farmaceutische drugs.

De onderzoekers benadrukken dat er fouten in de studie methode kan dus niet worden gebruikt als wetenschappelijk bewijs. Maar in het algemeen, zijn er aanwijzingen dat zij de beoordeling van de belofte van de methode van acupunctuur.