Labels

Tips Acupunctuur: hoe acupunctuur werkt genezen van ziekten


Acupunctuur is een methode van de Chinese geneeskunde werden gevonden Welkom bij Thunderbird jaar geleden .

U vraagt ​​zich misschien af ​​hoe de naalden worden ingebracht in de huid kan helpen bij de behandeling van de ziekte .

Acupunctuur wordt vaak ingedeeld in de Traditionele Chinese Geneeskunde ( TCM ) . Uiteraard , omdat het is afgeleid van de Chinese acupunctuur .

Hoe kan acupunctuur werken?

Invoegen fijne naalden in specifieke punten in het lichaam is een techniek die in acupunctuur om pijn te verminderen en voor andere therapeutische doeleinden .

Deze punten , volgens TCM , gelegen in het gebied waar de Qi of levensenergie stroomt . Meridian is een term gebruikt om te verwijzen naar het gebied van de energiestroom .

Volgens het concept van TCM , zijn er twaalf belangrijkste meridianen in het lichaam . Op punten die acupunctuur naalden ingebracht . Meridian is direct gerelateerd aan de verschillende organen zoals de lever , nieren en longen.

Er zijn veel ziekten die door acupunctuur kan worden behandeld . Vaak Acupunctuur wordt gebruikt om pijn zoals artritis en hoofdpijn te behandelen . Acupunctuur kan ook worden gebruikt als een gewichtsverlies .



Acupunctuur wordt vaak kritiek gekregen dat het geen anatomische of histologische basis van acupunctuurpunten op het menselijke lichaam niet onthullen .

Maar aan de andere kant , uit onderzoek blijkt acupunctuur effectief is voor de behandeling van sommige aandoeningen wel wetenschappelijk diskrediet .

Volgens de TCM , wordt het evenwicht tussen Yin en Yang die nodig zijn om het lichaam gezond te houden . Yin en Yang zijn de tegengestelde krachten , maar werken samen in synergie .

Yin en Yang kan worden gelijkgesteld met de donkere en lichte , mannelijke en vrouwelijke , of hoge en lage . Beschouwd Yin wordt geassocieerd met vrouwelijkheid , mannelijkheid terwijl de behandeling met Yang .

Bloedstroom en levensenergie roomates is belangrijk gezien de huidige TCM . Enigszins moeilijk om een woord gelijk aan qi krijgen . Maar qi wordt vaak vertaald als levensenergie .

In bepaalde delen van het lichaam , qi soms buitensporige of minder of zelfs helemaal geen stroming .

Verlagen of verhogen van de stroom van Qi , is het doel van acupunctuur . Met de stroom van Qi is weer normaal en glad , dan zal het lichaam weer gezond worden .

Hoewel het wetenschappelijk bewijs is nog steeds niet voldoende is , is acupunctuur is aangetoond dat leiden tot klachten en Overcome verschillende ziekten .

U kunt acupunctuur overwegen voor de behandeling van een veilig en natuurlijk alternatief met geen bijwerkingen .

Acupunctuur is geslaagd voor de test van eeuwen en nog steeds door veel mensen gebruikt om hun gezondheid te verbeteren .